Domov Natisni stran Povečaj pisavo Kazalo strani

Prevoz tovora - Ljubljana

mojster hišnih popravilo električar

Naše podjetje v Ljubljani vam nudi:

Prevoz Različnega Blaga, Prevoz Tovora z Kombi Vozilom, Prevoz Različnega Tovora po Ljubljani, Prevažamo Tovor na Paletah, Prevoz Blaga v rifuzi, Dolgi Kombi za Prevoz Tovora v Kosih, Prevažanje Tovora v Kartonih, Prevoz Tovora v Vrečah Različnih Dimenzij, Prevoz Pohištva, Prevažamo Različne Tovore, Tovor Prevažamo po Ljubljani, Odvoz Odsluženega Pohištva in Bele Tehnike, Razne Stanovanjske Selitve po Ljubljani.

Ste Proizvodno Podjetje, Izdelke ki jih Proizvedete vaš Poslovni Partner Želi Čim Prej Dobiti a vi Nimate Lastnega Prevoza. Pokličite nas in se bomo dogovorili. Vaše Blago Bomo Naložili na Vozilo in Peljali Vašemu Poslovnemu Partnerju v najkrajšem možnem času. V naše Vozilo Lahko Naložimo šest Palet in 1.250 kg težine. Dolžina Tovornega Prostora pa je 4,70m. Pokličite nas in se bomo dogovorili.

Želimo si obojestransko zadovoljstvo.

Za dogovor nas pokličite na: 041 663 019

Elektronska sporočila poslana na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. se hranijo za kratek čas. Po končanem poslu oz. rešenem zahtevku se elektronska sporočila brišejo in se ne hranijo v arhivskih evidencah. Vsebine in ostalih elementov elektronskih sporočil ne posredujemo drugim posameznikom ali družbam. Spletno mesto uporablja samo piškotke za vzpostavitev seje.

 

Kontakt

mobitel: 041 663 019
email: bajsef@hotmail.com

Delovni čas

Pon - Pet: 8:00 do 20:00
Sob - Ned: 9:00 do 19:00
Popravilo kopalniške opreme

Armatura za umivalnik Unitas

Vodovodna pipa za kad

Armatura-pipa za bide

Kuhinjska pipa

Pipa-zidna

Sifon odtočna cev za kuhinjsko korito

Sifon za kad

Sifon za bide

Sifon za pralni stroj

Sifon za umivalnik

© 2012 Mojster ekspresIzdelal Tvojnet | Izdelal Tvojnet