Domov Natisni stran Povečaj pisavo Kazalo strani

Pleskarska dela - Ljubljana

mojster hišnih popravilo električarelektričarelektričar

PLESKANJE STANOVANJSKIH TER POSLOVNIH PROSTOROV V LJUBLJANI IN OKOLICI

Ogled Stanovanja ali Hiše za Pleskanje v Ljubljani je zelo Hiter in povsem brezplačen

V Ljubljani in Okolici izvajamo Hitro, kvalitetno in ugodno Prenovo Stanovanj v celoti ali delno. Opravljamo Pleskanje oziroma Beljenje in Barvanje Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov na območju Ljubljane in Okolice. Izvajamo tudi delno ali kompletno Pleskanje Kuhinje ali hodnika v Stanovanju v Ljubljani, Pleskanje ali Barvanje Hodnikov ali Pleskanje predprostorov. Opravljamo tudi Pleskanje in Barvanje zunanjih površin kot so Balkoni, Tarase ali Garaže,,,

Če ste iz Ljubljane in potrebujete Dobrega Slikopleskarja v Ljubljani, da vam Hitro in Kvalitetno a po ugodni Ceni Naredi Pleskanje oziroma Beljenje vašega Stanovanja v Ljubljani ali Okolici. Pokličete in bo naš Slikopleskar iz Ljubljane prišel na ogled in pogovor o vaših željah in potrebah glede Pleskanja Barvanja oziroma Prenove vašega Stanovanja. Prenova oziroma Pleskanje in Barvanje Vašega Stanovanja bo stekla Hitro in v najkrajšem možnem času. Za vsako Pleskarsko Delo v Ljubljani je ogled brezplačen.

Pleskanje Beljenje Stanovanj ali Hiše v Ljubljani izvajamo Hitro in Kvalitetno in po ugodnih cenah z našim ali vašim Slikopleskarskim materialom. Ob ogledu naš Slikopleskar iz Ljubljane vam pozorno prisluhne in vam po vaši želji tudi svetuje. Kako bi za vaš Dom oziroma Stanovanje bilo Najboljše a istočasno racionalno a vseeno Kvalitetno izvesti Pleskanje Beljenje vaših Prostorov, sploh če želite v vašem Stanovanju imeti več vrst nijans Barv. Vam naš Slikopleskar fizično pokaže če bo potrebno kakšen del Stene Pokitati in Pobrusiti pred Beljenjem ali Barvanjem določenega Prostora v Stanovanju. Pri ravnih oziroma gladkih površinah se doseže več estetike in se ob enem prišpara na končnem materialu oziroma Barvi ponavadi dražjemu Jupolu sploh pri disperziskih Barvah.

Naš Slikopleskar Ljubljana Hitro opravi ogled vaših Prostorov za Beljenje Pleskanje in vam pove koliko je kvadratnih metrov površin za Kitat in Brusit in koliko je skupne kvadrature za Pleskat oziroma Belit. Naš Slikopleskar vam tudi pove koliko bo približno šlo posameznega materiala za takšno kvadraturo Beljenja. Naš Slikopleskar Ljubljana vam tudi takoj pove gdaj bi Pleskanje vašega Stanovanja začeli in gdaj bi približno bilo Pleskanje Stanovanja končano.

NAŠE SLIKOPLESKARSTVO V LJUBLJANI VAM NUDI:

Pleskanje vseh Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov, Pleskanje ali Prenova Srednjih in Manjših Objektov v Ljubljani, Hitro Pleskanje oziroma Beljenje Stanovanj Delno ali v Celoti, Pleskanje z različnimi Barvami, Popravilo Stropov in Sten po Zamakanju v Kopalnicah, Kitanje, Brušenje ali Beljenje in Prenova Srednjih in Manjših Objektov v Ljubljani in Okolici, Pleskanje Balkona, Tarase, Predverja ali Pleskanje Garaže, Pleskanje Beljenje Stanovanj oziroma Prostorov po naročilu stranke, Priprava, Kitanje, Brušenje ter Pleskanje Stanovanj v Celoti ali Delno v Ljubljani in Okolici, Barvanje Stanovanja z Različnimi Barvami po Izboru Stranke Ljubljana, Pleskanje in Pospravljanje Kleti in Shrambe, Pleskanje Beljenje ali Barvanje Stanovanj z različnimi barvami, Izvajamo tudi Delno Pleskanje in Barvanje Stanovanj, Čiščenje Prostorov in Priprava Zaščita ter Beljenje Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov na Območju Ljubljane, Zaščita Pohištva in Stanovanjske Opreme ter Hitro Beljenje Stanovanja, Ogled in Dogovor za Pleskanje Stanovanj Opravljamo Hitro v Ljubljani in Okolici, Vsako Stanovanje Ogledamo Svetujemo in ob Dogovoru Hitro in Kvalitetno Pobarvamo in Pobelimo, Strankam Svetujemo in Predlagamo za vse Gradbene Storitve na Manjših Objektih, Hitro Barvanje Beljenje ali Prenova Kletnih Prostorov v Starejših ali Novejših Objektih Ljubljana, Izvajamo Pleskanje Boljzahtevnih Stanovanjskih Prostorov kot so Visoki in težko dostopni Stropi, Delna ali Kompletna Adaptacija Manjših Objektov v Ljubljani in Okolici, Prenova in Popravilo Fasad,Fasade, Delno Barvanje in Popravljanje Fasade, Zidarsko Popravilo in Pleskarsko Barvanje Fasade na Manjših Objektih, Barvanje Oken in Vrat z Različnimi Barvami, Barvanje Vrat v Kletnih Prostorih in Srambah, Izvajamo različna Popravila in Pregrade z Knauf Ploščami, Adaptacija Kopalnic v Ljubljani, Kitanje, Brušenje ter Barvanje in Beljenje Kopalnice Delno ali Komplet, Izvajamo Slikopleskarsko Prenovo Objektov Znotraj in Zunaj, Opravljamo Barvanje vseh Lesenih Površin, Izvajamo Barvanje vse Kovinskih in Betonskih Površin. Ob naročilu storitve in prihodu pleskarja na objekt ali mesto, se stranka izrecno strinja da pleskarju ni treba biti testiran in cepljen zoper covid 19 oziroma corono.

Skratka Opravljamo Zaključna Dela v Gradbeništvu v Ljubljani in Okolici. Opravimo tudi Odvoz Vseh Odsluženih Stvari in Materiala na Deponijo v Ljubljani. Vi pokličete mi pridemo in uredimo vaš Prostor po vaši želji zelo Hitro in Ugodno. Ogled Objekta za Pleskanje oziroma Beljenje v Ljubljani ali Okolici Opravljamo Hitro in povsem brezplačno.

Za ogled objekta za Pleskanje v Ljubljani in Okolici Ljubljane nas pokličite na št. 041/663 019

 

Delamo vsak dan od 8,00 do 20,00 ure

Elektronska sporočila poslana na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. se hranijo za kratek čas. Po končanem poslu oz. rešenem zahtevku se elektronska sporočila brišejo in se ne hranijo v arhivskih evidencah. Vsebine in ostalih elementov elektronskih sporočil ne posredujemo drugim posameznikom ali družbam. Spletno mesto uporablja samo piškotke za vzpostavitev seje.

Kontakt

mobitel: 041 663 019
email: bajsef@hotmail.com

Delovni čas

Pon - Pet: 8:00 do 20:00
Sob - Ned: 9:00 do 19:00
Popravilo kopalniške opreme

Armatura za umivalnik Unitas

Vodovodna pipa za kad

Armatura-pipa za bide

Kuhinjska pipa

Pipa-zidna

Sifon odtočna cev za kuhinjsko korito

Sifon za kad

Sifon za bide

Sifon za pralni stroj

Sifon za umivalnik

© 2012 Mojster ekspresIzdelal Tvojnet | Izdelal Tvojnet