Domov Natisni stran Povečaj pisavo Kazalo strani

Keramičarstvo - Ljubljana

mojster hišnih popravilo električarelektričarelektričar

POLAGANJE KERAMIČNIH PLOŠČIC V LJUBLJANI IN OKOLICI.

Hitro in Kvalitetno Polaganje Keramičnih Ploščic v: Kuhinji, Kopalnici, Balkonu, Stopnišču, Garaži ali Terasi.

Odločili ste se za Prenovo Vaše Kopalnice. Naslednji Korak je da Izberete Dobrega Keramičarja, da bi Vam Hitro a Kvalitetno Prenovil Vašo Kopalnico. Pravi Naslov za Polaganje Keramike smo mi. Hitro in Kvalitetno Polaganje Keramičnih Ploščic, Kamna in Marmorja. Naš Keramičar Izvaja Oblaganje Kopalnice, Kuhinje, Balkona, Stopnišča, Terase, Bazena, Škarpe itn. Naše Podjetje v Ljubljani se že Dvajeset let Ukvarja z Keramičarstvom, kar Pomeni da Nam Izkušenj ne Manjka. Hitro se odzovemo na vsak klic in v najkrajšem možnem času pridemo na ogled Vaše Kuhinje, Kopalnice, Balkona ali Terase in se pogovorimo o Prenovi ali celotni Adaptaciji. Pozorno Prisluhnemo Vašim Željam, Vam Svetujemo in se Skupaj Hitro Dogovorimo kaj je Najboljša Rešitev za Vas. Po dogovorjenem se Hitro lotimo Prenove Vaše Kuhinje ali Kopalnice. Pokličite nas na 041 663 019 in se bomo pogovorili.

Glede Keramičarstva mi Mislimo da še Zmeraj Drži Stari Pregovor, da je Kopalnica ali Kuhinja Ogledalo Vsakega Doma. Zato je Bistveno Kako je Postavljena Keramika v Vaši Kopalnici, Kuhinji, Hodniku ali Terasi. Mi se Držimo Načela da Nobena Keramična Ploščica Ne sme Odstopati od Druge Niti Naj manj. Keramičarstvo je Poklic ki se mu Pravi Keramičar Mora Predati z Srcem in Dušo. Mi se Dobro Zavedamo da Naše Keramičarsko Delo Ljudje Vsak dan Gledajo in ga Sproti Ocenjujejo, Zato si ne smemo Privoščiti Nobenega Kiksa. Naša Vgrajena Keramika nam Daja Upanje za Delo v Prihodnosti. Ker se z Keramičarstvom Ukvarjamo že dvaindvaeset let smo trdno Prepričani, da Naše Keramičarsko Delo ima Svetlo Prihodnost. Naše Keramičarsko Delo se da Videti po Vsej Sloveniji in Tujini. Pri Polaganju Vsake Keramične Ploščice se zavedamo da je važen člen v verigi, Zato Vsako Keramično Ploščico Vgradimo Tako da je na Koncu Videti kot eno Celoto. Danes vsi Vemo da Keramika ni Poceni, Za to se Maksimalno Potrudimo da Vsaka Stranka ima čim manjše Stroške. Vsa Naša Prizadevanja Okoli Keramike se nam Obrestujejo ko nam Stranka po Opravljenem Keramičarskem Delu Reče, Mojster na vaše Keramičarsko Delo ni kaj Reči ali kaj Dodati, Vsaka Čast.

V LJUBLJANI IN OKOLICI VAM NUDIMO:

Polaganje Keramičnih Ploščic v Kuhinji, Polaganje Keramičnih Ploščic v Kopalnici,Keramiko Polagamo na Terase in Bazene, Garažo Oblagamo z Keramiko, Hitra Razna Keramičarska Popravila, Oblagamo Škarpe z Kamnom in Keramiko, Oblaganje Terase z Marmorjem, Polaganje Granitnih Plošč, Fugiranje Keramičnih Ploščic, Polaganje Keramičnih Ploščic na Hodnikih, Oblaganje Stopnišč z Keramiko ali Kamnom, Postavljanje Okenskih Polic, Postavljanje Različnih Obrob pri Vratih, Oknih, Hodnikih in Terasah,Izvajamo vsa Keramičarska dela, Pleskarska dela in Vodoinštalacije.

HITRA VODOVODNA POPRAVILA, MONTAŽA ALI ZAMENJAVA

V Vaši Kuhinji ali Kopalnici Hitro Opravimo Zamenjavo Vseh Pip, Zamenjava Pipe za Pralni Stroj Ljubljana, Kuhinjskega Korita, Montaža Umivalnika, Nabava in Montaža Kuhinjskega Pulta, Menjava Pulta v Kuhinji, Izrez Odprtine za Pipo na Kuhinjskem Koritu, Čiščenje Kuhinjskega Odtoka, Čiščenje ali Odmašitev Odtoka Kuhinjskega Korita, Menjava Pipe, Popravilo ali Zamenjava Ventila, Zamenjava Kotnih Ventilov Ljubljana, Zamenjava Tesnil, Zamenjava Tesnila, Montaža Umivalnika,  Menjava ali Popravilo Umivalnika, Zamenjamo Sifon, Odmašitev Sifona Ljubljana, Čistimo Sifone, Zamenjva ali Popravilo Straniščnega Splakovalnika, Popravilo Pisoarja, Popravilo Vodovodne Pipe, Montaža Vodovodne Pipe, Odmašitev Pisoarjev, Zamenjava Dovodne Cevi WC Kotlička, Popravilo ali Zamenjava WC Kotlička, Pokvarjen Vgradni WC Kotliček Popravimo, Servis za Vgradne WC Kotličke Geberit Ljubljana, Popravilo Podometnega wc Kotlička Liv v Ljubljani, Zamenjava Tesnila v WC Kotličku, Menjava Dotočnega Ventila v WC Kotličku, Popravilo Izpustnega Ventila wc Kotlička, Popravilo Tuš Kabine, Zamenjava Tuša v Kopalnici, Odmašitev Odtoka Tuš Kabine Ljubljana, Nabava in Montaža WC Školjke, Zamenjava WC Školjke, Pritrditev WC Školjke, Odmašitev Odtokov Ljubljana, Odmašitev Kanalizacije, Odmašitev Straniščne Školjke Ljubljana, Pritrditev Straniščne Školjke, Čiščenje Kanalizacijskega Odtoka, Obnova Odtokov v Stanovanjih in Hišah v Ljubljani,Čiščenje Odtokov v Kuhinji in Kopalnici, Montaža Omaric in Odlagalnih Polic v Kopalnici. Skratka Popolna Prenova ali Adaptacija Vaše Kuhinje ali Kopalnice.

Poleg Ljubljane smo dejavni še v naslednjih krajih: Trzin, Mengeš, Domžale, Kamnik, Kranj, Škofja Loka, Medvode, Vrhnika, Logatec, Grosuplje, Višnja Gora, Ivančna Gorica, Trebnje, Litija, Zagorje, Trojane, Blagovica, Lukovica,

Pokličite nas in se bomo pogovorili o vaših potrebah.

Naš Delovni čas: Vsak dan od 08 do 20 ure.

 

Elektronska sporočila poslana na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  se hranijo za kratek čas. Po končanem poslu oz. rešenem zahtevku se elektronska sporočila brišejo in se ne hranijo v arhivskih evidencah. Vsebine in ostalih elementov elektronskih sporočil ne posredujemo drugim posameznikom ali družbam. Spletno mesto uporablja samo piškotke za vzpostavitev seje.

Kontakt

mobitel: 041 663 019
email: bajsef@hotmail.com

Delovni čas

Pon - Pet: 8:00 do 20:00
Sob - Ned: 9:00 do 19:00
Popravilo kopalniške opreme

Armatura za umivalnik Unitas

Vodovodna pipa za kad

Armatura-pipa za bide

Kuhinjska pipa

Pipa-zidna

Sifon odtočna cev za kuhinjsko korito

Sifon za kad

Sifon za bide

Sifon za pralni stroj

Sifon za umivalnik

© 2012 Mojster ekspresIzdelal Tvojnet | Izdelal Tvojnet