Domov Natisni stran Povečaj pisavo Kazalo strani

Električarske storitve - Ljubljana

mojster hišnih popravilo električarelektričarelektričar

Zamenjava Luči, Popravilo Električnega Stikala, Montaža Elektro Vtičnice, Popravilo  Bojlerja v Kopalnici, Menjava Plafonjere, Hišnega Zvonca, Montaža Električnih Svetil, Zamenjava Ventilatorja, Popravilo Kabla, Priklop ali Odklop Hišnih Električnih Aparatov,,,

MANJŠA HIŠNA ELEKTRO POPRAVILA V LJUBLJANI IN OKOLICI

Pri Vas Doma že Dalj Časa Stropna Svetilka Nevarno Visi na Kablih, bi jo pritrdili a se ne Upate, Stikalo Vam Štrli iz Stene, Utičnica je Razbita Imate Novo Potreben je samo Električar in Montaža, Imate Pokvarjen Električni Bojler, Klima vam ne dela in vas vročina spravlja v obup, Električni Aparat že Nekaj Časa Nemorete Uporabljati ker je na njem Kabel Pretrgan. Enostavno Rečite Temu Dost je, Pokličite nas in naš Električar bo Hitro pri vas in vam bo vse Potrebno Hitro in ugodno Popravil.

NAŠ ELEKTRO SERVIS V LJUBLJANI IZVAJA NASLEDNJA ELEKTRO POPRAVILA:

Hitra Montaža in Elektro Popravila v Ljubljani, Popravilo ali Zamenjava Svetil v Stanovanju, Popravilo ali Zamenjava Luči v Stanovanju, Montaža Plafonjere, Zamenjava Plafonjere, Popravilo Pretrganega Kabla, Menjava grla Žarnice, Popravilo Elektro Vtičnice ali Stikala v Stanovanju, Prestavitev ali Zamenjava Luči, Popravilo Stenske Luči, Zamenjava Žarnic v Stanovanju, Zamenjava Grla Žarnice, Popravilo Šuko Vtičnice, Zamenjava ali Popravilo Neonskih Luči, Prestavitev in Zamenjava Stikala v Stanovanju, Dobava in Menjava Stikala za Kopalnico, Montaža ali Zamenjava Vtičnic, Popravilo Vtičnic, Odstranitev Vtičnice in Stikala, Zamenjava Varovalke, Popravilo Prežganih Vodnikov v Dozah, Prestavitev Stikala, Prestavitev Vtičnice, Priklop ali Odklop Štedilnika, Popravilo ali Zamenjava Ventilatorja v Kuhinji ali Kopalnici, Zamenjava ali Popravilo Poškodovanega Kabla, Zamenjava ali Popravilo Hišnega Zvonca, Zamenjava ali Popravilo Bojlerja v Kuhinji, Dobava in Montaža Kuhinjskega Bojlerja, Dobava in Popravilo Bojlerja, Čiščenje Električnega Bojlerja, Zamenjava Vodovodnih Cevi od Bojlerja, Priklop Bojlerja, Zamenjava Varnostnega Ventila na Bojlerju, Popravilo ali Zamenjava Bojlerja v Kopalnici, Priklop ali Odklop Pralnega ali Pomivalnega Stroja, Odklop Gospodinjskih Aparatov z Omrežja, Popravilo Kopalniške Omarice. Ob naročilu storitve in prihodu serviserja na objekt ali mesto, se stranka izrecno strinja da serviserju ni treba biti testiran in cepljen zoper covid 19 oziroma corono.

Za ogled in popravilo pokličite nas na: 041 663019

 

Delamo vsak dan od 08 do 20 ure

 

Elektronska sporočila poslana na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. se hranijo za kratek čas. Po končanem poslu oz. rešenem zahtevku se elektronska sporočila brišejo in se ne hranijo v arhivskih evidencah. Vsebine in ostalih elementov elektronskih sporočil ne posredujemo drugim posameznikom ali družbam. Spletno mesto uporablja samo piškotke za vzpostavitev seje.

Kontakt

mobitel: 041 663 019
email: bajsef@hotmail.com

Delovni čas

Pon - Pet: 8:00 do 20:00
Sob - Ned: 9:00 do 19:00
Popravilo kopalniške opreme

Armatura za umivalnik Unitas

Vodovodna pipa za kad

Armatura-pipa za bide

Kuhinjska pipa

Pipa-zidna

Sifon odtočna cev za kuhinjsko korito

Sifon za kad

Sifon za bide

Sifon za pralni stroj

Sifon za umivalnik

© 2012 Mojster ekspresIzdelal Tvojnet | Izdelal Tvojnet