Domov Natisni stran Povečaj pisavo Kazalo strani

Čiščenje prostorov - Ljubljana

mojster hišnih popravilo električarelektričarelektričar

Hitro in Ugodno Čiščenje ter Pospravljanje Vseh Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov v Ljubljani in Okolici.

Naše Podjetje v Ljubljani, se dlje časa ukvarja z Čiščenjem in Pospravljanjem Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov v Ljubljani.

Naš Hišni Servis v Ljubljani vam nudi:

Čiščenje in Pospravljanje vseh Stanovanjskih Prostorov v Ljubljani, Čiščenje Poslovnih Prostorov v Ljubljani, Čiščenje Dvigal in Hodnika v Blokih, Zunanje Čiščenje Okrog Objektov, Utrjevanje in Urejanje Vrtnih Ograj.

Izvajamo tudi pomoč na domu.

Ali Želite Imeti Zvestega, Pridnega in Predvsem Poštenega Pomočnika v Vašem Domu. Človeka ki mu ne boste morali vse kazat z prstom kaj naj naredi. Da bo vaš Hišni Pomočnik sposoben urediti vse po vaši želji v Hiši in okrog Hiše. Da ne skrbite tisti dan ko vam obljubi da bo prišel ali bo res prišel. Takšne skrbi bodo odveč če nas pokličete. Se bomo Hitro odzvali in se bomo pogovorili o vaših Hišnih potrebah. Hitro boste dojeli da smo mi pravi za vašega Hišnega Pomočnika, se boste takoj otresli vsake skrbi za Urejanje vašega Doma, ker mi prinašamo spremembe na lepše v vsak dom.

 

Če želite da vam pomagamo nas kontaktirajte na: 041/663019

Delamo vsak dan od 08 do 20 ure, tudi ob sobotah in nedeljah.


Elektronska sporočila poslana na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. se hranijo za kratek čas. Po končanem poslu oz. rešenem zahtevku se elektronska sporočila brišejo in se ne hranijo v arhivskih evidencah. Vsebine in ostalih elementov elektronskih sporočil ne posredujemo drugim posameznikom ali družbam. Spletno mesto uporablja samo piškotke za vzpostavitev seje.

Kontakt

mobitel: 041 663 019
email: bajsef@hotmail.com

Delovni čas

Pon - Pet: 8:00 do 20:00
Sob - Ned: 9:00 do 19:00
Popravilo kopalniške opreme

Armatura za umivalnik Unitas

Vodovodna pipa za kad

Armatura-pipa za bide

Kuhinjska pipa

Pipa-zidna

Sifon odtočna cev za kuhinjsko korito

Sifon za kad

Sifon za bide

Sifon za pralni stroj

Sifon za umivalnik

© 2012 Mojster ekspresIzdelal Tvojnet | Izdelal Tvojnet